La CUP-Crida Constituent aposta pel boca-orella per la campanya electoral


  • Comparteix:

La reunió s'ha celebrat a Cal Temerari

La reunió s'ha celebrat a Cal Temerari

La CUP-Crida Constituent aposta pel boca-orella i per l'acció a les xarxes socials com a mitjans de difusió més efectius per a la campanya del 27S. En una reunió aquest dijous amb militants i simpatitzants a Cal Temerari, s'han posat sobre la taula els punts clau de les seves polítiques i s'ha anunciat que l'acte central de campanya a la ciutat comptarà amb la presència del diputat David Fernàndez, la regidora Núria Gibert, la número 8 de la llista per Barcelona, Mireia Vehí, i l'antropòleg Manuel Delgado, que ocuparà un número simbòlic a la llista. La trobada serà el 18 de setembre, però encara s'ha de definir l'espai.

La portaveu de la CUP-Procés Constituent, Núria Gibert, ha explicat davant d'una trentena de persones que el paper de la candidatura CUP-Crida Constituent és 'cabdal' perquè trenca la dicotomia entre votar una opció d'esquerra o una només sobiranista, ja que la formació aglutina aquests dos pilars.

Gibert ha explicat que des de Sant Cugat es vol fer arribar la proposta del projecte de la CUP-Crida Constituent a aquelles persones que volen un procés constituent real i una ruptura democràtica amb l'Estat.

Núria Gibert

Volem fer arribar el projecte de CUP-Crida Constituent a aquelles persones que tenen ganes d'un procés constituent real i d'una ruptura democràtica amb l'Estat.


L'acte ha tingut la presència de tots els regidors de la CUP-PC, entre ells Dimitri Defranc, de Procés Constituent, i altres membres del partit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.