La CUP, ERC, ICV, PC i Podem organitzen una concentració de suport als refugiats


  • Comparteix:

Imatge del cartell de suport

Imatge del cartell de suport

'Sant Cugat amb les refugiades i els refugiats' és el nom de la concentració que, per aquest dilluns a les vuit del vespre, han organitzat la CUP, ERC, ICV, Procés Constituent i Podem a plaça de la Vila. Una iniciativa en suport als refugiats de guerra que se suma a altres moviments polítics locals com la moció institucional que prepara l'Ajuntament per al ple de setembre per comdemnar la situació de la població que fuig de la guerra de Síria.

ERC, ICV-EUiA i el PSC han expressat el desig que la ciutat s'impliqui en l'atenció als refugiats. De fet, la ciutat s'ha ofert a la Generalitat i l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) per acollir desplaçats de la guerra de Síria amb una carta de l'alcaldessa per expressar la voluntat local de sumar-se a les mesures d'acollida que adoptin aquestes dues institucions en els propers dies.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.