Lluís Recoder felicita els 25 anys de l'EMD tot i que 'lamenta' no haver estat convidat

L'alcalde ha estat absent en la celebració a Valldoreix de 25 anys d'ajuntaments democràtics.

Política

Publicat el 9/mai/04 per Vanesa Hernandez

L'alcalde s'ha mostrat 'dolgut' per no haver estat convidat a la celebració dels 25 anys d'ajuntaments democràtics organitzada per l'EMD de Valldoreix. Lluís Recoder, tot i lamentar no ser-hi present, ha volgut felicitar als presidents que ha tingut fins avui l'Entitat Municipal. La presidenta de l'EMD, per la seva banda, ha anunciat que impulsaran un protocol de relacions amb Sant Cugat per evitar més 'malentesos' institucionals entre les dues administracions.

Recoder s'ha volgut sumar a la celebració dels 25 anys de govern democràtic a l'EMD de Valldoreix, tot i no haver estat convidat a la celebració. L'alcalde s'ha mostrat 'dolgut' i ha lamentat no poder participar en el reconeixement dels successius president que ha tingut l'Entitat Municipal des del 1979.

Lluís Recoder

Jo m'adereixo a l'acte de celebració.Lamento, però, no ser-hi present perquè no m'han convidat.


La presidenta de l'EMD, per la seva banda, s'ha mostrat 'sorpresa' que Lluís Recoder no s'hagi dirigit directament a ella i hagi mostrat la seva 'decepció' davant la premsa. Montse Turu ha argumentat l'absència de Recoder dient que l'acte estava 'circumscrit a Valldoreix' i en tot cas, ha anunciat la intenció de redactar, entre les dues administracions un protocol per 'fixar' les bases de la relació entre les dues administracions:

Montse Turu

Em sap greu que no m'hagu trucat personalment. Farem un protocol per evitar situacions com aquesta.


Montse Turu assegura que l'acte havia estat comunicat al cap de gabinet d'alcaldia i que en cap moment se li ha comunicat la intenció de Recoder de ser-hi present.