C's denuncia davant la Junta Electoral la penjada de cartells independentistes


  • Comparteix:

Segons C's, l'estelada és el símbol partidista que usen alguns partits i sanctugatencs a la ciutat

Segons C's, l'estelada és el símbol partidista que usen alguns partits i sanctugatencs a la ciutat

C's ha portat davant la Junta Electoral de Terrassa la penjada de cartells a la ciutat amb missatges que promouen la independència abans de l'inici de la campanya electoral. La formació demana un expedient sancionador per a les entitats sobiranistes responsables i per a l'Ajuntament, per permetre la col·locació de cartells i estelades en espais públics.

Al juliol passat, Ciutadans ja va reprovar la penjada de cartells a favor de la independència 'abans d'hora' i ara, a uns dies de l'inici de la campanya electoral, la formació ha portat l'assumpte davant la Junta Electoral de Zona.

En un comunicat, la formació -amb presència al ple municipal- afirma que la col·locació de cartells i altres suports a favor de la independència contravenen l'article 53 de la Llei Orgànica del Règim Electoral General. És per això que el partit demana que la Junta Electoral declari incompatible la col·locació d'aquests cartells a la ciutat. També es refereix al paper del consistori del qui considera no respecta la neutralitat que li correspon en aquests casos.

El partit fa menció a la presència de l'estelada a la plaça de Lluís Millet, que erigeix com a 'símbol partidista usat per ciutadans i partits polítics'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.