Jordi Carreras dimiteix de la presidència del PP de Sant Cugat


  • Comparteix:

Jordi Carreras, en una entrevista a Cugat.cat

Jordi Carreras, en una entrevista a Cugat.cat

Jordi Carreras ha dimitit com a president del PP de Sant Cugat. Carreras ha anunciat la decisió en un correu electrònic enviat a la junta local de la formació a principis de mes. El portaveu del partit al ple municipal, Álvaro Benejam, ha assumit la presidència de forma provisional.

En el correu al qual ha tingut accés Cugat.cat, Carreras diu que ha madurat la decisió durant les vacances d'estiu i que, per la seva part, ha aportat tot el que ha sabut i pogut al partit. L'expresident local afegeix que ha comunicat la renúncia al president provincial del PP, Alberto Villagrasa, que ha decidit que Benejam quedi al capdavant de la junta local a l'espera d'una reordenació definitiva de la formació a la ciutat.

El segon adéu de Carreras
És la segona renúncia del fins fa poc president local en pocs mesos. Carreras, que va ser cap de llista a les darreres municipals, va renunciar a prendre possessió de l'acta de regidor després del resultats electorals locals del maig, en què els populars només van obtenir un sol representant al ple. El número 2 de la llista, Álvaro Benejam, va convertir-se aleshores en el portaveu de la formació al consistori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.