Jordi Prat liderarà el PSC fins que un congrés elegeixi la nova executiva


  • Comparteix:

Pere Soler i Jordi Prat / Foto: PSC

Pere Soler i Jordi Prat / Foto: PSC

El PSC de Sant Cugat estarà dirigit per una comissió gestora fins la primavera del 2016 quan es decidirà la nova executiva. La Federació Vallès Oest ha decidit que el terrassenc i resident a Sant Cugat, Jordi Prat, presideixi, fins llavors, el partit i que el regidor Pere Soler en sigui el portaveu. Els altres tres membres d'aquesta gestora són Montserrat Colldeforns, Francesc Aguilà i Lucio Villasol. Els socialistes han decidit, a més, tancar 'de manera temporal' el local del partit a Sant Cugat, obert des del 1999, per seguir una 'política de reducció de costos a tot el territori'.

La comissió gestora sorgeix després que el primer secretari del PSC a Sant Cugat, Michael Cáceres, i quatre membres del partit a Sant Cugat abandonessin l'executiva local al juliol. La Federació Vallès Oest ha decidit que la nova gestora, formada per cinc membres, estigui en funcionament fins a la primavera que ve, després de la celebració del congrés socialista local previst per al primer trimestre del 2016, que haurà de decidir, finalment, la nova executiva de Sant Cugat.

El portaveu del PSC, Pere Soler, ha explicat que el poder de decisió de la comissió gestora estarà tutelat, per ara, per la direcció de Terrassa.

Pere Soler

El poder de decisió de la gestora en aquest moment és total però està tutelada per la direcció de Terrassa.


Pel que fa al tancament de la seu del partit a Sant Cugat, la nova executiva haurà de decidir si creu convenient tornar a tenir-ne en un futur, tot i que, per ara, l'objectiu és estalviar el màxim de recursos econòmics.

El PSC de Sant Cugat té 500 membres -entre simpatitzants i militants- amb dret a vot, segons dades facilitades pel partit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.