Balcells (Catalunya sí que es Pot) critica el discurs de Pablo Iglesias a Rubí


  • Comparteix:

Balcells, a l'esquerra, aquest dimecres a l'acte de Rubí amb Pablo Iglesias

Balcells, a l'esquerra, aquest dimecres a l'acte de Rubí amb Pablo Iglesias

El número 81 de la candidatura Catalunya sí que es Pot, el santcugatenc Josep Maria Balcells, critica el discurs del líder de Podem, Pablo Iglesias, en l'acte d'aquest dimecres a Rubí. En la tertúlia de Cugat.cat, Balcells admet haver-se sentit incòmode amb el to 'mitinero' i les referències sexuals i dels orígens dels votants.

Mas, fuet, sexe i l'origen dels votants
El discurs de Pablo Iglesias al míting de Catalunya Sí que es Pot a Rubí ha generat diversos titulars polèmics. Un d'ells és 'donarem sexe a Mas, el fuetejarem', una resposta al cap de llista de Junts pel Sí a Girona, el cantautor Lluís Llach, que havia acusat Iglesias de tenir 'obsessions sexuals amb Mas'. L'altre va ser la referència als néts d'avis andalusos i extremenys amb la frase 'aquesta gent de barri que no s’avergonyeix de tenir avis andalusos o pares extremenys ha d’ensenyar les dents. No podeu consentir que us facin invisibles a Catalunya'.

Balcells, que comparteix candidatura amb Podem, ha criticat aquestes parts del discurs a la tertúlia 'El Gall del Monestir' de Cugat.cat.

Josep Maria Balcells

Van estar fora de to i ho dic de forma explícita. Sóc un candidat atípic i tinc la llibertat de criticar els meus.


Tot i la crítica a la intervenció d'Iglesias en el míting de Rubí, el santcugatenc manté el compromís amb la candidatura i el programa de Catalunya sí que es Pot. De fet, Balcells considera el líder de Podem un aliat a l'Estat espanyol per desencallar la situació política entre Catalunya i Espanya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.