C's demanarà una comissió d'investigació per revisar adjudicacions des del 2000


  • Comparteix:

La Guàrdia Civil, davant la seu de Promusa

La Guàrdia Civil, davant la seu de Promusa

C's presentarà al ple de dilluns que ve una moció per sol·licitar la creació d'una comissió d'investigació per revisar totes les adjudicacions que ha fet l'Ajuntament en els últims 15 anys en una aposta per 'la lluita contra la corrupció'. El partit, que veu bé la comissió informativa especial creada sobre l'adjudicació a Teyco dins el cas 'Petrum 2', ha desmentit l'alcaldessa i assegura que l'empresa va guanyar després més concursos públics.

Amb la proposta d'aquesta comissió d'investigació, la formació vol garantir que a Sant Cugat no es donin més situacions com la del 21 d'agost passat quan la Guàrdia Civil va emportar-se l'expedient de l'adjudicació feta al 2008 a Teyco per a la construcció d'habitatge públic a la plaça de Rabassaires. El portaveu municipal del grup, Aldo Ciprián, ha explicat a Cugat.cat que intentaran que la resta de partits s'uneixi en la creació d'aquesta comissió que vol revisar la documentació pública referida als contractes fets pel consistori des de 2000 fins ara.

Sobre la comissió informativa especial que aprovarà el ple, Ciprián veu la mesura amb bons ulls però considera necessari fer el possible per garantir la transparència i la bona governança en temes d'adjudicació d'obra pública. D'altra banda, el portaveu de C's ha aprofitat per desmentir l'alcaldessa, Mercè Conesa, quan en roda de premsa va dir que no es va adjudicar cap més obra pública a Teyco des de 2008. Ciprián assegura que al 2010 l'empresa va guanyar, amb la UTE formada amb Mondo Ibérica, el concurs per fer les obres de les pistes d'atletisme de la Guinardera. Les obres van tenir un cost de 1,8 milions subvencionats pel Consell Català de l'Esport.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.