Ignacio Garriga, nou president de VOX Barcelona


  • Comparteix:

Garriga té nou càrrec a VOX

Garriga té nou càrrec a VOX

El president local de VOX, Ignacio Garriga, assumeix la presidència del partit a Barcelona després de la marxa de la santcugatenca Ariadna Hernández, que va deixar la militància. El lideratge santcugatenc a Barcelona es manté també amb la vicepresidència de Gabriel Falcón i la vicesecretaria d'Ana María Torrijos.

El comitè executiu nacional de VOX ha ratificat Garriga, que en un comunicat afirma que 's'ha de dir alt i clar que la unitat d'Espanya ni es vota ni es negocia ni es discuteix'. En una entrevista a Cugat.cat, Garriga ha valorat com 'una pèrdua important' la marxa i baixa de la militància de la seva predecessora, Ariadna Hernández. D'altra banda, s'ha mostrat satisfet que el projecte de VOX a Barcelona estigui liderat per un equip amb representació santcugatenca.

Ignacio Garriga

Els que estem a Sant Cugat apostem pel projecte de VOX i això té la seva recompensa. El partit seguirà creixent i tindrà el seu espai a la ciutat.


El també president de VOX a Sant Cugat s'ha mostrat convençut que en el futur VOX tindrà més espai a la ciutat. VOX Sant Cugat, en coalició amb Família i Vida (FiV), va aconseguir 482 sufragis (1,32%) en els darrers comicis municipals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.