Compromís de l'Ajuntament per a una solució definitiva a la riera de Saladrigues


  • Comparteix:

Una riera de la Floresta / Foto: El Mussol

Una riera de la Floresta / Foto: El Mussol

L'Ajuntament es compromet a solucionar la problemàtica de les aigües residuals a la riera de Saladrigues de la Floresta en un termini de 18 mesos. Ho ha acordat per unanimitat el ple municipal amb una moció institucional a proposta d'ICV-EUiA.

ESCOLTA-HO

La moció exposa que és freqüent que les aigües residuals baixin per la riera de Saladrigues. Això es produeix perquè quan plou la canalització de les aigües residuals que ressegueix la riera s'embossa i aquestes aigües baixen a cel obert per la llera de la riera, com ha explicat el regidor d'ICV-EUiA Ramon Gutiérrez.

Ramon Gutiérrez

Quan plou, la riera de Saladrigues recull aigües fecals que comporten problemes. De moment, les accions puntuals que s'hi han fet no els han solucionat.


Segons el text aprovat, en els darrers 10 mesos aquesta incidència s'ha produït almenys vuit vegades. La moció aprovada també recull que, mentre no arribi una solució definitiva, el consistori efectuarà actuacions ràpides en cas de necessitats i retirarà de la riera els residus de llots d'aigües brutes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.