CiU i el PSC fan costat al PP en la moció per ampliar la partida de polítiques socials


  • Comparteix:

CiU manté l'aposta per a les polítiques socials

CiU manté l'aposta per a les polítiques socials

Els vots de CiU i del PSC han fet prosperar la moció del PP per a l'augment del pressupost actual destinat a les polítiques socials en cas 'd'emergència' i l'ampliació de la futura partida en l'àmbit, entenent que entra en la línia de l'equip de govern per als propers comptes municipals. La moció ha rebut els vots contraris de la CUP-PC i ERC-MES, que han titllat la proposta, respectivament, d''hipòcrita' i innecessària adduint la labor que ja fa el consistori. C's i ICV-EUIA s'han abstingut.

ESCOLTA-HO

El text del PP demana que en cas d'emergències socials no previstes en l'exercici i que no puguin ser cobertes per la partida de Serveis Socials es dotin dels recursos necessaris per dur-se a terme. La moció també sol·licita preveure a l'alça la partida de Benestar i Ciutadania per als nous pressupostos, tal com ha confirmat la tinenta d'alcalde de l'àrea, Susanna Pellicer.

La moció ha rebut també el suport del grup socialista, que ha remarcat que l'esperit de la iniciativa també s'hauria de fer en els àmbits de l'ocupació i l'habitatge. En contra hi ha votat ERC-MES en considerar que la proposta popular 'no aporta res' tenint en compte que el consistori no ha exhaurit encara les partides de contingència. És un argument que ha compartit ICV-EUiA, que en el seu cas s'ha abstingut.

El discurs més combatiu ha estat el de la CUP-PC que, amb la seva portaveu, Núria Gibert, ha carregat contra el PP, al qual ha titllat d''hipòcrita' per demanar l'augment de les partides quan el govern de Rajoy practica retallades. Un vot contrari que ha lamentat el portaveu popular, Álvaro Benejam.

A.Benejam/N.Gibert

Si llegim les seves mocions tenen parafernàlia nacionalista, aquí no hi ha res. / No és una mania personal contra vostè.


Ciutadans s'ha abstingut en aquest punt de l'ordre del dia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.