Coneix els diputats santcugatencs de la nova legislatura


  • Comparteix:

Romeva, Espejo-Saavedra i Villagrassa

Romeva, Espejo-Saavedra i Villagrassa

Sant Cugat tindrà tres diputats de la ciutat al nou Parlament de Catalunya. Seran el cap de llista de Junts pel Sí (JxSí), Raül Romeva, el número 3 de C's, José María Espejo, i el número 6 del PP, Alberto Villagrassa.

Junts pel sí
Raül Romeva (1)
Responsable de la campanya d'Òmnium Cultural per al 27S i president del Pacte Sancugatenc pel Dret a Decidir. És doctor en Relacions Internacionals i llicenciat en Economia. Exeurodiputat a Brusel·les per ICV durant dos mandats, va deixar la militància d'aquest partit el març passat. Romeva ha publicat diversos llibres de relacions internacionals i la situació política catalana, com 'Som una nació europea (i una carpeta incòmoda)'.

Ciutadans
José María Espejo-Saavedra (3)
Milita al partit des de la seva fundació i actualment ocupa la Secretaria d'Afers Jurídics del Comité Executiu. A les darreres eleccions al Parlament va ocupar el setè lloc a la llista i va ser escollit diputat.

Partit Popular
Alberto Villagrasa (6)
Secretari general provincial del PP a Barcelona i ha estat regidor a l'Ajuntament de Barcelona i portaveu del grup popular a la Diputació de Barcelona. Fa dos anys que viu a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.