L'EMD busca espais a Valldoreix per habilitar un equipament per a joves


  • Comparteix:

Moment de la Festa Jove de Valldoreix

Moment de la Festa Jove de Valldoreix

L'EMD està buscant ubicacions a Valldoreix per habilitar un equipament polivalent per a joves. Per l'equip de govern condicionar un espai existent és l'opció més viable en lloc de crear-ne un, com va proposar ERC-MES a la junta de veïns de dijous passat. L'equip de govern va tombar la moció i va emplaçar el col·lectiu de joves del territori a comunicar a l'EMD les seves necessitats exactes per calibrar millor la cerca d'aquest espai.

En un comunicat, l'equip de govern ha explicat que fins a tres són els espais que està estudiant l'àrea de Joventut, tot i que no ha concretat quins. La voluntat d'aquest espai multifuncional serà que 'els joves no hagin de buscar alternatives d'oci fora de la vila com succeix actualment'.

Dotar Valldoreix d'un espai de trobada per al jovent forma part del programa electoral de CiU-Actuem. També era un objectiu a assolir pel vocal d'ERC-MES, Noël Climent, i que va defensar en la campanya electoral de les municipals des de la candidatura Valldoreix Decideix.

A l'última junta de veïns, Climent va portar a aprovació la creació d'un equipament per a joves autogestionat, que va rebre els vots contraris de CiU-Actuem, el suport de la CUP-PC i l'abstenció de C's. El vocal de Joventut, Bernat Gisbert, va argumentar que Valldoreix no té el pressupost necessari per a 'un lloc específic' i va recordar que el projecte de nova centralitat preveu un espai per als joves que inclou bucs d'assaig.

En declaracions a Cugat.cat, Gisbert ha explicat que la voluntat és que l'espai, que pot ser públic o privat, no només serveixi al jovent.

Bernat Gisbert

No seria exclusivament per a joves. L'important és que els joves tinguin un lloc perquè puguin disfrutar de l'oci i el lleure.


CiU-Actuem va votar en contra de la moció perquè no estava d'acord amb la forma, tot i compartir el fons.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.