L'horari general d'hivern de terrasses amplia en mitja hora el tancament


  • Comparteix:

El decret és fins al 30 d'abril

El decret és fins al 30 d'abril

L'Ajuntament ha ampliat en 30 minuts l'horari general de tancament de les terrasses a través del decret que regula la temporada d'hivern entre l'1 d'octubre i el 30 d'abril. Els divendres, els dissabtes i en vigília de festiu tancaran a dos quarts d'una i la resta de dies, a dos quarts de dotze. El decret manté el mateix horari de 2014 per a espais específics, tot l'any, com Josep Playà, Doctor Pila, Mercat Torreblanca, Trade Center, l'Hipòdrom i plaça Augusta. A Elies Rogent s'allarga el tancament mitja hora.

El decret manté, en el règim general, les mateixes hores d'obertura per als dies feiners (8:00) i els no laborables (9:00).

El decret dels horaris d'obertura i tancament de les terrasses de bars i restaurants per a la temporada d'hivern 2015-2016 resol també els horaris específics, que són els mateixos de l'any passat tret de l'espai d'Elies Rogent. Aquesta zona pot tancar ara, 30 minuts més tard, fins les onze -les nits de diumenge a dijous- i fins dos quarts de dotze, la resta de nits i vigília de festiu.

La plaça de Josep Playà tancarà les terrasses tots els dies a les vuit del vespre; mentre que la plaça de Doctor Pila tancarà a dos quarts d'onze -de diumenge a dijous- i a les onze de la nit la resta de nits i vigília de festiu.

A les terrasses situades a Torreblanca, Trade Center i l'Hipòdrom, les terrasses es recolliran a dos quarts d'una les nits de diumenge a dijous, i a les dues, la resta de nits i vigília de festiu.

A la plaça Augusta, les onze de la nit serà l'horari de tancament entre diumenge i dijous; mentre que divendres, dissabte i vigília de festiu es tancarà a dos quarts de dotze. El decret determina també en aquesta zona el mobiliari amb el nombre màxim de taules en 14 (Tost i La Dehesa), 12 (Bon dia), vuit (La Vita in Fiori) i sis (Zum Zum).

La normativa fa especial menció al compliment de la Llei de protecció contra la contaminació acústica i l'ordenança municipal sobre sorolls i vibracions. És per això que el consistori remarca que la recollida de taules i cadires s'ha de fer de 'manera ordenada i silenciosa' i que el mobiliari ha de portar sabates de goma i els cadenats han d'estar folrats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.