La CUP-PC vol crear una xarxa de cartelleres per a les entitats


  • Comparteix:

Imatge de les cartelleres que proposa la CUP-PC / Foto: CUP-PC

Imatge de les cartelleres que proposa la CUP-PC / Foto: CUP-PC

La CUP-PC demanarà la creació d'una xarxa local de cartelleres on les entitats i associacions de Sant Cugat puguin penjar les seves activitats i informacions sense compartir espai amb publicitat d'empreses privades. Els independentistes presentaran una moció al ple municipal d'octubre amb aquest objectiu.

La CUP-PC reclamarà que les cartelleres s'instal·lin 'com a mínim' a les places d'Octavià, Sant Pere, Barcelona, Lluís Millet i d'en Coll. També en volen davant les biblioteques de Mira-sol Marta Pessarrodona i Central Gabriel Ferrater, i a les estacions de FGC de la Floresta, Valldoreix i Mira-sol. A les Planes, la ubicació proposada és davant el Centre Cívic del districte.

La moció demanarà, a més, aplicar una moratòria en les sancions a les entitats que pengen cartells a llocs on no està permès. També es proposa eliminar el requeriment d'incorporar el logotip de l'Ajuntament als QIM, amb l'objectiu de fer-los accessibles a totes les entitats sense ànim de lucre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.