Arran i Hora Bruixa centren esforços aquest curs contra la publicitat sexista


  • Comparteix:

Aquest és l'anunci ha estat retirat per la intervenció de les entitats / Font: Hora Bruixa

Aquest és l'anunci ha estat retirat per la intervenció de les entitats / Font: Hora Bruixa

Els col·lectius Arran i Hora Bruixa converteixen la lluita contra la publicitat sexista de diferents establiments de la ciutat en un dels eixos de treball per aquest curs. Les entitats han pres aquesta decisió després de l'episodi de la setmana passada amb un cartell del restaurant La Barra de Pintxos i la retirada aquest dijous d'una publicitat a La Troupe.

La membre d'Hora Bruixa, Nura Estany, ha explicat a Cugat.cat que ni la seva entitat ni Arran tenien plantejades accions de treball concretes sobre la publicitat sexista però que a causa de l'augment de queixes de cartells d'aquest tipus han decidit convertir-lo en un eix de treball.

Nura Estany

Ni Arran ni Hora Bruixa contemplàvem aquesta lluita com a eix de treball. En trobar-nos-hi de cara, ens hem plantejat una campanya més uniforme per lluitar contra aquestes publicitats sexistes.


La campanya de sensibilització es traduirà en anar a parlar amb els locals i demanar la retirada dels cartells i, en cas que no es retirin, organitzar concentracions fins aconseguir-ho.

Arran i Hora Bruixa havien organitzat aquest dijous una concentració al carrer d'Elies Rogent davant del local La Troupe que s'ha anul·lat a l'últim moment en veure que el propietari ja havia retirat el cartell després de la visita dimecres de membres del grup.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.