Conesa obre la porta a la representació de l'EMD al consell de Promusa


  • Comparteix:

Una promoció de pisos de Promusa

Una promoció de pisos de Promusa

El nou consell d'administració de Promusa, que es constituirà dilluns abans del ple, obre la porta a incloure el president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig. Ho ha dit Mercè Conesa aquest divendres en el programa 'Línia directa amb l'alcaldessa' , on també ha explicat que l'organisme inclourà representants de l'equip de govern -com el tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas, la de Benestar i Ciutadania, Susanna Pellicer, i el d'Urbanisme, Damià Calvet-, membres dels partits de l'oposició i experts en habitatge vinculats a la ciutat. El 50% del consell es nomena per part de les formacions polítiques i l'altra meitat, la dessigna alcaldia.

La possibilitat que un representant de l'EMD entri al ple respon a la cessió que aquesta administració va fer a l'Ajuntament de terrenys de la plaça de l'estació de Valldoreix, que serviran per construir-hi habitatge públic. Segons ha pogut saber Cugat.cat, l'equip de govern té la voluntat de respectar l'entorn del territori amb aquesta eventual obra, fet pel qual la representació de l'EMD és clau.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha explicat que l'entrada de Josep Puig al consell d'administració de Promusa és 'una possibilitat que està sobre la taula'.

Mercè Conesa

El 50% del consell el nomenen els partits polítics i l'altre 50% el nomena alcaldia. És una possibilitat que està sobre la taula que pugui dessignar, des d'alcaldia, el president de l'EMD.


La cessió de terrenys de l'EMD a l'Ajuntament es va materialitzar al maig de l'any passat i comportava que Promusa construís, per primera vegada, a Valldoreix. A canvi de la cessió per part de l'administració descentralitzada del solar d'aquesta plaça, Sant Cugat va cedir una parcel·la de la rambla del Jardí amb el passeig del Nard, els terrenys del parc de davant del CAP i el tram comprès del carrer de Mossèn Cinto entre les rieres de Clavell i Nonell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.