La CUP-PC proposarà la construcció d'una sala polivalent al proper ple


  • Comparteix:

La CUP-PC portarà la proposta al proper ple municipal / Foto: Localpres

La CUP-PC portarà la proposta al proper ple municipal / Foto: Localpres

La CUP-PC proposarà al proper ple municipal la construcció d'una sala polivalent a Sant Cugat. L'espai hauria de servir per acollir propostes diverses com fires, àpats multitudinaris, concerts i conferències, entre altres, i donar resposta a 'una demanda històrica' del teixit associatiu del municipi.

Segons la moció de la CUP-PC, la sala hauria de tenir una superfície mínima de 700 metres quadrats per acollir almenys 700 persones. La portaveu de la CUP-PC, Núria Gibert, posa com a exemple a seguir les Cotxeres de Sants, un espai diàfan que acull diversos tipus d'activitats amb alta presència de públic.

Els independentistes demanen que es modifiqui el pla d'equipaments per donar cabuda al projecte. També reclamen s'inclogui la partida econòmica corresponent en els propers pressupostos municipals, tot i que no quantifiquen quin seria el cost per al consistori.

Gibert remarca que l'espai polivalent no es pot situar lluny del centre del municipi.

Núria Gibert

L'ideal seria que l'espai s'ubiqués a la primera o la segona corona del pla d'usos del Monestir.


La CUP-PC i els consells de barri
La CUP-PC també ha fet un balanç positiu del fet d'haver-se convertit en la força que presidirà el consell de barri de la Floresta. Segons el grup municipal, s'obre la porta a convertir els consells en 'espais de connexió de l'administració amb el veïnat'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.