Els criteris de renda, claus perquè ERC-MES doni suport a les ordenances


  • Comparteix:

Els regidors d'ERC-MES durant la roda de premsa

Els regidors d'ERC-MES durant la roda de premsa

ERC-MES considera imprescindible que les ordenances fiscal de l'any vinent recullin criteris de renda, tarifació social i justícia impositiva per donar-hi suport. Els republicans demanen subvencions per rebaixar l'Impost de Bens i Immobles (IBI) a col·lectius vulnerables, fer una revisió cadastral i que el nivell de renda serveixi per bonificar taxes com la del clavegueram.

El regidor d'ERC-MES Ferran Villaseñor ha explicat que alguna de les propostes que fan està relacionada directament amb les subvencions que poden rebre les petites empreses per generar ocupació.

Ferran Villaseñor

La renda i la tarifació social són línies vermelles. També ho és la creació d'ocupació mitjançant l'establiment d'empreses.


Altres mesures passen per eximir les empreses de pagar la taxa de residus durant el primer any d'instal·lació a la ciutat i reduir l'IBI a aquelles que tinguin una plantilla de menys de cinc persones.

La creació d'un carnet de renda és una altra proposta que vol crear ERC-MES amb l'objectiu de 'dignificar' la burocràcia per la qual han de passar les famílies amb més necessitats a l'hora de demanar diferents ajudes i bonificacions. D'aquesta manera, ERC-MES insta l'equip de govern a aplicar al setembre vinent la tarifació social als preus de l'escola bressol pública.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.