El PP vol que l'Ajuntament garanteixi l'accés universal a l'esport extraescolar


  • Comparteix:

Una activitat esportiva juvenil

Una activitat esportiva juvenil

El PP demanarà a l'Ajuntament, a través d'una moció, que garanteixin l'accés universal dels infants i joves a l'esport extraescolar. El grup municipal vol que l'equip de govern atorgui ajudes a les famílies amb ingressos iguals o inferiors als 12.000 euros a l'any per assegurar el compliment d'aquesta proposta.

El portaveu del partit, Álvaro Benejam, ha explicat que amb el Programa d'Ajuts a l'Esport Extraescolar el consistori garantiria que aquests infants i joves no es quedessin sense fer esport per falta de recursos.

Álvaro Benejam

Els infants que tinguin ganes de fer esport, però que no tinguin recursos, que tinguin la possibilitat de fer-ho amb ajudes de l'Ajuntament per sufragar aquest cost.


La proposta del PP preveu que aquesta ajuda aplegui totes les propostes extraescolars, tant les que provenen de l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET) o dels mateixos clubs i entitats esportives.

La moció també insta l'equip de govern a elaborar els criteris i el procediment d'accés a aquest programa d'ajudes i donar compte dels mateixos als agents esportius implicats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.