Dones amb Iniciativa participa a la marxa contra la violència masclista a Madrid


  • Comparteix:

Detall del cartell de la marxa / Foto: Facebook.com/Marcha7N

Detall del cartell de la marxa / Foto: Facebook.com/Marcha7N

L'espai feminista d'ICV, Dones amb Iniciativa, se suma aquest dissabte a la Marxa Estatal del 7N contra la violència masclista a Madrid. Hi participaran la portaveu municipal d'ICV-EUiA, Roser Casamitjana, la coordinadora d'ICV, Assun Reyes, i la responsable local de Dones amb Iniciativa, Montse Español. La mobilització protesta contra factors com les retallades pressupostàries o les mancances del sistema judicial, que no fan front a les causes estructurals de la violència.

La manifestació d'aquest dissabte té l'objectiu de reivindicar un pacte d'estat contra la violència masclista i en favor de polítiques transformadores que ajudin a acabar amb el patriarcat, segons la responsable de Dones amb Iniciativa, Montse Español.

Montse Español

S'han d'abordar unes polítiques més transformadores i s'ha d'acabar amb el sistema patriarcal que pesa sobre les dones i es basa en la desigualtat i la violència.


La marxa començarà a les 12 del migdia a la seu del ministeri espanyol de Sanitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.