Recasens i Brugarolas entren al nou comitè de Demòcrates de Catalunya


  • Comparteix:

Moment del congrés / Foto: Demòcrates de Catalunya

Moment del congrés / Foto: Demòcrates de Catalunya

Els santcugatencs Joan Recasens i Carles Brugarolas formen part del nou comitè nacional de Demòcrates de Catalunya. El partit ha aprovat aquest dissabte en un congrés fundacional els seus òrgans de govern, el manifest i els estatuts. Una trentena de santcugatencs ha participat a la trobada, celebrada aquest cap de setmana a Cornellà de Llobregat.

D'aquesta manera, Demòcrates de Catalunya s'ha constituït com a nou partit. La formació estarà dirigida per un comitè demòcrata nacional format per 35 persones, entre les quals hi ha els santcugatencs i exmembres d'UDC Joan Recasens i Carles Brugarolas.

Brugarolas ha explicat a Cugat.cat que la intenció és oferir una proposta 'renovadora i trencadora'.

Carles Brugarolas

És un partit amb voluntaris i que vol una transparència total. Renunciem a l'endeutament bancari i optem per les primàries.


El nou partit haurà de triar ara els portaveus nacionals. A Sant Cugat, la formació té una cinquantena de voluntaris, principalment vinguts d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC). Demòcrates de Catalunya formarà coalició amb Convergència Democràtica de Catalunya i Reagrupament per a les eleccions espanyoles del 20 de desembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.