L'ACM enviarà a les ciutats una moció en suport a la resolució de 'desconnexió'


  • Comparteix:

Moment del ple d'aquest dilluns al Parlament / Foto: ACN

Moment del ple d'aquest dilluns al Parlament / Foto: ACN

L'Associació Catalana de Municipis (ACM) farà arribar en els propers dies als 918 ajuntaments associats, com el de Sant Cugat, i altres ens locals una moció de suport a la resolució independentista aprovada aquest dilluns al Parlament. El president de l'entitat, Miquel Buch, ha declarat que 'per tirar endavant la creació d'un nou Estat, el Parlament necessita el suport d'altres nivells de l'administració'.

Segons el president de l'ACM, la voluntat majoritària dels catalans és construir 'un país més just, solidari i lliure'. L'associació interpreta que el Parlament i el futur govern necessiten el compromís del món local amb la causa i divendres passat el comitè executiu de l'ACM ja va aprovar que faria arribar les mocions a tots els seus associats.

Miquel Buch ha afegit que 'perquè aquest suport sigui real, necessita el compromís del món local'. 'No podem estar al marge del que ha dit la majoria dels ciutadans de Catalunya', ha afirmat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.