Les obres de la nova Unió començaran el 2017 i s'allargaran fins al 2019


  • Comparteix:

Interior del teatre de la Unió Santcugatenca

Interior del teatre de la Unió Santcugatenca

Les obres del que serà la nova Unió Santcugatenca començaran el 2017, un any més tard del previst inicialment, i s'allargaran durant dos anys, ha informat el tinent d'alcalde d'Urbanisme, Damià Calvet. L'any vinent es faran els tràmits per modificar el Pla General Metropolità (PGM) per començar els treballs urbanístics i s'adjudicaran les obres que tirarà endavant el despatx Dilmé Fabré Torras i Associats.

Calvet ha explicat que durant el 2016 es faran les gestions més administratives, prèvies i necessàries, abans d'iniciar l'obra de remodelació, que està prevista com un projecte de mandat.

Damià Calvet

Preveiem que el 2016 ens el passarem amb el que és la modificació del PGM i la redacció del projecte bàsic i executiu per poder fer la licitació i adjudicació de l'obra cap a finals del 2016 i començar obra al 2017.


El calendari actual ja el coneix la direcció de la Unió, que ha mantingut una reunió fa una setmana amb l'Ajuntament i els arquitectes.

La Unió al ple
L'equip de govern informarà al ple municipal de dilluns de la resolució del concurs de projectes, que va guanyar al juliol el despatx Dilmé Fabré Torras i Associats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.