Sant Cugat pagarà 1,6 milions d'euros per més expropiacions de zones verdes


  • Comparteix:

Edifici de l'ajuntament / Foto: Localpres

Edifici de l'ajuntament / Foto: Localpres

L'Ajuntament haurà d'indemnitzar de nou, i ara per una quantitat d'1,6 milions d'euros, diferents propietaris per l'expropiació de zones verdes i afectades pel Pla General Metropolità (PGM). Això es deu a un conjunt de sentències en ferm que obliguen el consistori a fer el pagament que passarà pel ple d'aquest dilluns amb una modificació pressupostària.

La modificació pressupostària, que puja a un total de 2,13 milions d'euros, inclou també una nova partida de 350.000 euros per al suport de diferents entitats. La tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, ha explicat que tant La Unió com el Centre d'Art Contemporani Can Maristany s'enduen les partides més altes.

Carmela Fortuny

Hem hagut d'ubicar les diferents seccions que són moltes i mouen molta gent i això ens implica fer una modificació de pressupost. I l'altra és per garantir l'obertura del Centre d'Art Can Maristany.


En total, 30.000 euros aniran destinats a La Unió i 36.500 a Can Maristany, que servirà, en el cas d'aquest últim, per assegurar la seva viabilitat econòmica fins a finals d'any.

Algunes altres noves partides que ha destacat el govern són els 7.800 euros per als Diables i els 662 euros per a la Coral La Lira.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.