Sant Cugat renova el compromís de Ciutat Defensora dels Drets Humans


  • Comparteix:

Detall del cartell

Detall del cartell

Sant Cugat s'adhereix un any més al projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans. L'Ajuntament es compromet així a mantenir i intensificar les polítiques públiques municipals de suport als defensors de drets humans a escala local i internacional. L'acord s'ha pres al ple municipal amb una moció institucional.

ESCOLTA-HO

El plenari també ha exigit la llibertat de les activistes Victoire Ingabire (Ruanda) i Wafae Charaf (Marroc), a més de la de tots els activistes que es troben privats de llibertat per haver denunciat violacions dels drets humans.

La tinenta d'alcalde de Benestar i Ciutadania, Susanna Pellicer, assegura que amb aquesta moció la ciutat demostra la implicació en la defensa dels drets humans.

Susanna Pellicer

Renovem el nostre compromís amb els drets humans a Sant Cugat i ens comprometem a mantenir i intensificar les polítiques públiques de suport als defensors dels drets humans.


Ciutats Defensores dels Drets Humans vol millorar el coneixement, la promoció i la defensa dels drets humans entre la ciutadania de les localitats participants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.