Sant Cugat adaptarà els parcs infantils als nens amb discapacitat


  • Comparteix:

Els parcs infantils de la ciutat es remodelaran

Els parcs infantils de la ciutat es remodelaran

Sant Cugat adaptarà progressivament tots els parcs infantils de la ciutat als nens amb discapacitat abans que acabi el mandat. Ho ha decidit el ple d'aquest dilluns en una moció presentada per ERC-MES, amb esmenes de CiU.

ESCOLTA-HO

La portaveu d'ERC-MES, Mireia Ingla, ha destacat la necessitat de fer espais accessibles a tots els nens de Sant Cugat amb l'eliminació de les barreres arquitectòniques i la instal·lació de jocs adaptats a infants amb discapacitats psíquiques, físiques i sensorials. Ingla ha explicat en què consistirà aquesta adaptació.

Mireia Ingla

Proposem utilitzar cartells en braille o textures diferents per als discapacitats visuals o jocs visuals per a nens amb discapacitats auditives.


Les esmenes de CiU han inclòs a l'acord tractar aquest projecte amb la Taula de Mobilitat Reduïda per detectar les necessitats en matèria de joc dels infants de la ciutat i prioritzar les actuacions destinades a millorar l'accessibilitat durant els dos anys vinents.

Tots els grups municipals hi han votat a favor excepte C's, que s'ha abstingut perquè el ple ha rebutjat la seva esmena en què demanava canviar el terme 'Països Catalans' pel de 'Catalunya'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.