Espadaler: 'Farem tot el que estigui al nostre abast per entrar a l'Ajuntament'


  • Comparteix:

Els militants, acompanyant Espadaler

Els militants, acompanyant Espadaler

El secretari general d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC), Ramon Espadaler, ha assegurat que des de Sant Cugat es farà el possible perquè el partit torni a obtenir representació a l'Ajuntament. El president local provisional, Xavier Cortés, ha expressat que, després de la marxa de càrrecs electes de la formació al consistori i a l'EMD de Valldoreix, Unió continua estant present sobretot amb la feina que fan al carrer.

Aprofitant la reunió de l'executiva comarcal aquest dimecres, Espadaler s'ha trobat amb els militants acompanyat del vicesecretari general, Toni Font. Espadaler s'ha adreçat als assistents carregant durament contra Junts pel Sí (JxSí) i la CUP per donar suport a la resolució del Parlament per iniciar el procés de desconnexió amb l'Estat espanyol i que, segons el democristià, situa Catalunya fora d'Europa.

En clau local, el secretari general d'Unió ha destacat que la marxa de càrrecs electes del partit a la ciutat té una part positiva com l'entrada, ha dit, d'un important nombre de militants. Espadaler ha expressat que posaran tota la carn a la graella per tornar a entrar al consistori i que treballaran pels santcugatencs defensant els principis intrínsecs del partit.

Ramon Espadaler

Unió està on estava. Qui s'ha mogut i molt és CDC, i és lliure de fer-ho. Nosaltres continuem estant a disposició de Sant Cugat i el Vallès.


El també president comarcal, Xavier Cortés, ha explicat davant la manca de representació d'UDC a l'Ajuntament i l'EMD que la feina del partit continuarà, sobretot 'des del carrer'.

Xavier Cortés

Aquí continuem amb una delegació ben viva i amb coherència. Nosaltres no renunciem a res ni en el plànol local ni en el nacional.


Espadaler ha assegurat que UDC Sant Cugat segueix un bon camí per treballar en l'entrada de nou a l'Ajuntament. Una tasca que vindrà determinada per la constitució de la nova junta del partit que podria donar-se després del congrés democristià, si no s'acaba gestant aquest any. Cortés ja va avançar a Cugat.cat que presentarà candidatura per a la presidència local després de la marxa del partit de l'expresidenta, Cristina Paraira.

UDC ha aprofitat l'executiva per anunciar el representant local a les eleccions espanyoles. Es tracta de l'independent Joaquim Ferrer, que anirà de número 26.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.