L'EMD instal·larà tres radars 'pedagògics' per informar de la velocitat els conductors


  • Comparteix:

Valldoreix ja disposa de dos radars pedagògics fixos

Valldoreix ja disposa de dos radars pedagògics fixos

Valldoreix disposarà de tres radars mòbils 'pedagògics' que informaran als conductors si circulen a més velocitat de la permesa. Els nous dispositius, que s'afegeixen als dos fixos que hi ha a l'avinguda de l'Alcalde Ramon Escayola i a la rambla del Jardí, s'instal·laran als carrers amb més trànsit, segons han confirmat fonts de l'EMD. Els radars es canviaran de lloc cada 15 dies i s'estrenaran el mes que ve.

El radar 'pedagògic' detecta la densitat de trànsit d'una via i la velocitat a la qual circula cada vehicle, amb l'objectiu d'informar el conductor si està excedint el límit de velocitat permès per a la via a través d'un panell de llums led.

Quan el conductor circula a una velocitat adequada, els dígits de l'aparell es mostren en verd. En canvi, sempre que el vehicle superi la velocitat màxima permesa, el dispositiu mostrarà la velocitat en vermell amb un missatge d'advertiment.

Els dispositius també serviran per elaborar estudis de la freqüència de pas i les velocitats en punts determinats de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.