Els valldoreixencs, cridats avui a participar en el Pla d'Actuació Municipal


  • Comparteix:

Els valldoreixencs estan cridats a l'EMD aquest dissabte

Els valldoreixencs estan cridats a l'EMD aquest dissabte

L'EMD ha convocat la ciutadania aquest dissabte a una jornada de treball a la seu de l'entitat per elaborar el primer Pla d'Actuació Municipal (PAM) de Valldoreix. La sessió, que començarà a les nou del matí, consistirà en debats participatius en què valldoreixencs, associacions, entitats i partits podran fer aportacions a aquest document que definirà les accions a fer al territori en aquest mandat. El text resultant rebrà el consens dels agents implicats.

El vocal de Participació de l'EMD, Xavier Gavaldà, engegarà la cita a dos quarts de deu del matí, després de la recepció als assistents. Tot seguit es farà una exposició de la situació actual del territori i dels eixos a treballar: persones, ensenyament, cultura, esport, sostenibilitat i urbanisme, oportunitats, seguretat i civisme, transparència i equip humà.

El debat participatiu, en grups reduïts, s'obrirà a les deu per fer després la posada en comú de les propostes, a dos quarts d'una del migdia. A un quart de dues de la tarda, tindrà lloc la cloenda a càrrec del president de l'EMD, Josep Puig.

Per aquelles persones que no puguin assistir-hi, l'EMD recorda que a Valldoreix.cat/pam poden dir-hi la seva. La Diputació col·labora en la iniciativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.