Sant Cugat tindrà un 'Nadal d'il·lusió' amb més de 130 activitats i set espais estrella


  • Comparteix:

Amb el lema 'Un Nadal d'il·lusió', Sant Cugat viurà unes festes amb més de 130 activitats per a tota la família distribuïdes en set 'espais estrella' ubicats al centre que, més enllà de l'activitat comercial, acolliran fires com la de Nadal, Santa Llúcia i Reis. Entre les novetats destaquen una festa de Cap d'Any sense alcohol al Casal TorreBlanca per a joves de 14 a 17 anys, la reubicació de la pista de gel a Josefina Mascareñas i la retransmissió de Televisió de Catalunya (TVC) de la Missa del Gall al Reial Monestir.

Les activitats arrencaran dimecres que ve amb l'encesa de llums i acabaran el 10 de gener. La tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, ha explicat que l'objectiu de la campanya és que la gent gaudeixi i sigui solidària.

Carmela Fortuny

Volem que la gent gaudeixi, s'il·lusioni, estigui alegre i sigui solidària amb aquells que ho tenen més complicat.


La campanya nadalenca és un moment de màxima expectació per al teixit comercial local. En aquest sentit, la regidora de Comerç, Mayte Pérez, ha explicat que l'Ajuntament fa un acompanyament per garantir la comoditat del comerciant i perquè els ciutadans es quedin a la ciutat.

Mayte Pérez

Pels comerços aquesta és la millor època. És quan hi ha més vendes. Des de l'Ajuntament acompanyem perquè el comerciant estigui a gust i perquè els clients es quedin a la ciutat.


Tradició i Cap d'Any
Al programa d'activitats no falten les representacions de 'Pedra i sang' ni la Missa del Gall que oferirà el Reial Monestir la nit de Nadal, que es retransmetrà en directe per TVC. També hi haurà els pessebres, tant el que s'ubicarà a la plaça de Barcelona a partir del 18 de desembre com els que participaran al concurs organitzat per l'Ateneu Santcugatenc. El Quinto de Nadal, organitzat per Cal Temerari, repetirà ubicació al pav 2 del 25 al 28 de desembre.

Enguany destaca la incorporació de la festa de Cap d'Any per a joves de 12 a 17 anys al Casal Torreblanca, però també hi haurà les del pav2, enguany organitzada per Cal Temerari, i la del Col·lectiu de la Gent Gran al Casal de Mira-sol.

Totes les activitats es podran consultar a partir de dimecres que ve al web santcugat.cat/nadal.

Fires
Les fires de Nadal seran un punt clau per dinamitzar l'eix comercial. Així, els mateixos comerciants tindran la seva fira, la de Nadal, a la plaça d'Octavià. La fira de Santa Llúcia abandonarà la tradicional ubicació a Quatre Cantons i s'instal·larà a les places de l'Om i Augusta. Aquest punt de venda de figuretes també s'ubicarà a la plaça Coll de la Creu d'en Blau de les Planes el 12 de desembre i a la plaça de l'estació de la Floresta, el 13 de desembre.

La fira de Reis, l'espai dels artesans, s'ubicarà a la plaça del Rei del 2 al 5 de gener. A aquests espais se suma el Vintage Fest de Reis, els dies 2 i 3 de gener al Mercantic durant tot el dia, amb més de 150 parades amb articles de segona mà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.