L'Aplec Jove reclama la cessió d'espais públics per als joves


  • Comparteix:

L'Aplec Jove ha reclamat la cessió d'espais per a les activitats dels joves de Sant Cugat amb una cercavila aquest dissabte que ha sortit de la plaça de Sant Pere i ha acabat a la plaça de Can Quitèria. Precisament, la masia que hi ha en aquesta plaça és un dels espais que els organitzadors lamenten que no s'hagin dedicat a les entitats.

A més de la cessió de més espais, també reclamen que s'alleugereixi la burocràcia per accedir als equipaments que hi ha disponibles actualment. L'acte d'aquest dissabte s'alinea amb un dels principals eixos de l'Aplec Jove, que es va replantejar els seus objectius el setembre passat.

El membre de l'Aplec Jove Marco Simarro assegura que hi ha molts espais desaprofitats a Sant Cugat.

Marco Simarro

Ens trobem que a Sant Cugat hi ha molts espais infrautilitzats. A més, hi ha edificis buits que, tot i ser de titularitat privada, es podrien aconseguir amb la mediació de l'Ajuntament.


Simarro ha atribuït aquest dèficit al 'model de ciutat' imperant a Sant Cugat i ha criticat les traves que posa a les entitats 'la tutela pública excessiva'. L'acte ha acabat amb un cinefòrum, un sopar popular al local dels Castellers de Sant Cugat i música.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.