La Diputació dóna més de 160.000 euros a Sant Cugat per a serveis socials


  • Comparteix:

La subvenció es destinarà a serveis socials

La subvenció es destinarà a serveis socials

La Diputació de Barcelona destina 160.400 euros a l'Ajuntament i 6.270 euros a l'EMD de Valldoreix per a serveis socials i despesa corrent. Les subvencions són del pla Xarxa de Governs Locals 2012-2015, que dóna un total de 10 milions d'euros a 314 administracions locals.

El nou pla té per objectiu vetllar per la sostenibilitat de les hisendes locals i assegurar la continuïtat dels serveis públics desplegats en exercici de les competències que tenen atribuïdes.

Els criteris que s'utilitzen per distribuir aquests 10 milions d'euros fan referència a la població a data d'1 de gener de 2014, a la renda bruta familiar disponible corresponent al 2012 i a la taxa d'atur de setembre.

Les entitats locals podran rebre un avançament del 50% abans d'acabar l'any sempre que acceptin l'ajut abans del 15 de desembre. A més, es podrà justificar amb despesa entre el 2015 i el juny de 2016.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.