ERC-MES proposarà al ple que es revisi el Pla d'Equipaments municipal


  • Comparteix:

Can Quitèria

Can Quitèria

ERC-MES vol que es revisi el Pla d'Equipaments, que es va presentar el 2008 amb una perspectiva a 10 anys, ja que considera que 'tot pla estratègic necessita una constant actualització'. A través d'una moció que presentaran al proper ple, els republicans lamenten que hi hagi projectes que no s'hagin executat, com la segona residència per a la gent gran i la zona esportiva de Mira-sol. A més, subratllen que cal definir els usos d'espais com l'antic Ajuntament, Can Quitèria i la Casa Jaumandreu.

En paral·lel, els independentistes també creuen que operacions iniciades al darrer mandat, com les lligades a les expropiacions de zones verdes, la permuta d'ADIF i l'alliberament d'afectacions al Vial de Cornisa, han generat 'canvis que afecten la diagnosi del vigent Pla d'Equipaments'. A més, creuen que el Pla de Mobilitat preveu actuacions urbanístiques que haurien d'estar recollides en el d'equipaments.

El regidor d'ERC-MES, Ferran Villaseñor, considera que la moció és un text que hauria de motivar un acord institucional.

Ferran Villaseñor

Està absolutament fora de context per la crisi i perquè hi ha hagut modificacions. Tots aquests anys els partits de l'oposició hem demanat una revisió del pla.


La moció preveu que s'engegui un mecanisme participatiu específic per revisar el pla i que els consells de barri siguin 'ens de participació territorial determinant'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.