Promusa construirà 54 habitatges socials a Can Mates


  • Comparteix:

Zona del barri de Can Mates on es farà la construcció de nous pisos de Promusa / Foto: Google Maps

Zona del barri de Can Mates on es farà la construcció de nous pisos de Promusa / Foto: Google Maps

El ple municipal portarà a aprovació aquest dilluns una proposta de ratificació per iniciar la gestió d'expropiació d'un terreny del barri de Can Mates per construir habitatge tant social com privat. La superfície és de gairebé una hectàrea i s'hi podran construir un total de 167 habitatges, 54 dels quals seran de Promusa.

El tinent d'alcalde d'Urbanisme, Damià Calvet, ha explicat en roda de premsa que el procés d'expropiació dels terrenys, en mans de quatre propietaris, s'allargarà durant 12 mesos i que es podrà començar l'obra a partir de desembre del 2016. Per l'equip de govern, aquest pas 'juga a favor de les polítiques d'habitatge municipal'.

Damià Calvet

Estarem en condicions d'iniciar obres d'aquí a un any. Un àmbit més que es desenvoluparà amb una important càrrega de protecció oficial, i una peça més que jugarà a favor de les polítiques d'habitatge del municipi. Així consolidem la ciutat.


Els terrenys estan situats al carrer de Josep Irla, a tocar de la planta de Boehringer Ingelheim. Calvet no ha especificat el tipus d'habitatge social que s'hi farà, és a dir, si serà de lloguer o de venda, o si serà en règim general, per a joves o gent gran.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.