Sant Cugat iniciarà un procés per revisar el Pla d'Equipaments


  • Comparteix:

La moció era un text original del grup d'ERC-MES

La moció era un text original del grup d'ERC-MES

Sant Cugat iniciarà un procés per revisar el Pla d'Equipaments que es va presentar el 2008 amb una perspectiva a 10 anys. L'Ajuntament començarà les accions de diagnosi tècnica abans del febrer i preveu actualitzar i aprovar el document durant el 2016. L'acord s'ha pres al ple amb una moció institucional, a partir d'un text original d'ERC-MES.

ESCOLTA-HO

La portaveu d'ERC-MES, Mireia Ingla, ha estat l'encarregada de llegir la moció i ha assenyalat que aquesta revisió és una necessitat pels canvis que ha viscut la ciutat des que es va fer el pla fa set anys.

Mireia Ingla

S'ha d'actualitzar perquè les circumstàncies demogràfiques i econòmiques han canviat. A més, les previsions que es van fer no s'han complert i han aparegut nous elements a tenir en compte.


El ple encarregarà a l'àrea de Participació Ciutadana la planificació d'un mecanisme participatiu específic de revisió del Pla d'Equipaments amb la participació dels consells de barri.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.