Més transparència en el seguiment i l'execució de les mocions municipals


  • Comparteix:

El text vol millorar el seguiment de les mocions

El text vol millorar el seguiment de les mocions

La ciutadania podrà fer el seguiment de l'execució de les mocions aprovades al ple municipal al portal de transparència de l'Ajuntament. Ho recull precisament una moció original de C's aprovada per unanimitat a la sessió d'aquest dilluns amb l'objectiu de millorar l'execució i el seguiment d'aquests textos.

ESCOLTA-HO

Fins que no estigui operativa la futura seu electrònica de l'Ajuntament, les mocions es podran consultar al portal de transparència del consistori, que tindrà un enllaç directe a aquest apartat de la seu. La intenció és que la ciutadania trobi informació sobre la previsió d'execució, l'assignació pressupostària i les fases d'execució de les mocions. En aquest sentit, es recull la possibilitat que els santcugatencs puguin sol·licitar informació, per correu electrònic o ordinari, sobre el greu de compliment de les mocions.

El portaveu de C's, Aldo Ciprián, s'ha felicitat que tots els grups hagin coincidit en la necessitat de donar aquesta informació i de garantir que els acords de ple es duen a terme.

Aldo Ciprián

Vull agrair el suport de tots els partits i dir que s'ha estès la mà a tots perquè facin les seves aportacions.


El text aprovat aquest dilluns s'aplicarà amb les mocions ja aprovades en aquest mandat. Una moció que preveu que les comissions informatives donin compte trimestralment del grau d'execució dels acords.

Tots els grups, tret del PP que s'ha abstingut, han rebutjat l'esmena d'ERC-MES, que demanava informar de l'estat de les mocions en dació de compte al ple.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.