El grup de treball de cànnabis centra l'audiència ciutadana del ple


  • Comparteix:

Moment de l'audiència pública d'aquest ple

Moment de l'audiència pública d'aquest ple

L'audiència pública d'aquest dilluns s'ha centrat en la situació del grup de treball sobre els clubs cannàbics. El torn de la ciutadania té lloc sempre a dos quarts de set, abans de l'inici del ple municipal.

ESCOLTA-HO

Presència de Benito al grup de treball de cànnabis
David Muñoz, representant de l'associació de veïns de Can Magí i de la Federació d'Associacions de Veïns, ha demanat als integrants del grup de treball sobre els clubs de cànnabis a Sant Cugat que aclareixin si volen que Àngel Benito, imputat com a membre de la junta directiva del Club Kali pels presumptes delictes de tràfic de drogues i blanqueig de capitals, en formi part. Muñoz ha assegurat que l'associació veïnal rebutja que en formi part.

El PP ha dit que és preferible que no en formi part, tot i respectar la presumpció d'innocència de Benito. El PSC ha demanat respecte per la presumpció d'innocència de Benito i, mentrestant, no es pronunciarà sobre la seva presència. En una línia similar, s'han pronunciat ICV-EUiA i ERC-MES, que han recordat que la Federació d'Associacions Cannàbiques va proposar Benito per al grup de treball i que li pertoca a ella decidir si ha d'abandonar-lo.

C's ha remarcat que és perdre el temps parlar de la idoneïtat de qui n'ha de participar, i ha demanat centrar-se en el treball que fa el grup i dedicar-li més temps i sessions. La CUP-PC ha demanat respecte per la presumpció d'innocència i ha dit que la situació de Benito no ha d'afectar el treball del grup.

El regidor i coordinador del grup, Joan Puigdomènech, ha emplaçat a prendre una decisió en la propera reunió del grup i ha explicat que ha demanat a la Federació d'Associacions Cannàbiques que busqui una persona alternativa per evitar que s'encalli la tasca de la taula de treball.

Més paraules
El torn d'audiència ciutadana també ha tingut torns de paraula per a Maria Àngels Quadras i el senyor Jurado.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.