El pavelló de la Guinardera tindrà més superfície per acollir més esports


  • Comparteix:

Imatge del nou pavelló de la Guinardera.

Imatge del nou pavelló de la Guinardera.

El nou pavelló de la Guinardera tindrà més superfície de joc i permetrà acollir més esports. En el berenar de Nadal amb la premsa, l'alcaldessa, Mercè Conesa, assegura que la modificació s'ha fet a proposta de diferents clubs. Les obres s'iniciaran al març de l'any vinent.

El nou pavelló de la Guinardera serà una realitat al juliol de 2017 amb 2.000 metres quadrats i un cost de 3,1 milions d'euros. La darrera modificació feta en el projecte original ha provocat que les obres s'inicïin amb un retard de tres mesos. L'alcaldessa, Mercè Conesa, creu que aquest canvi permetrà que l'equipament aculli més modalitats esportives.

Mercè Conesa

Aquesta modificació permetrà més espai de joc per als clubs.


Altres equipaments esportius
Les dues pistes de Sant Francesc també seran arranjades. Una de les pistes serà coberta i l'altra tindrà gespa artificial.

El nou pavelló de l'institut Leonardo da Vinci està a l'espera que es formi el nou govern de la Generalitat per licitar el projecte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.