ERC de Sant Cugat demana a Mas que s'aparti per facilitar l'acord entre JxSí i la CUP


  • Comparteix:

Membres d'ERC, durant la roda premsa d'aquest dimarts

Membres d'ERC, durant la roda premsa d'aquest dimarts

ERC de Sant Cugat demana al president de la Generalitat en funcions, Artur Mas, que s'aparti i permeti que Junts pel Sí (JxSí) presenti un candidat que generi el consens necessari per formar govern. Els republicans carreguen contra la CUP per 'no haver estat a l'altura' i demanen que CDC prioritzi les qüestions de país i no de partit.

Més enllà que Junqueras
ERC fa una crida a la militància i càrrecs de CDC perquè permetin arribar a un acord de les forces independentistes del Parlament. La secció local s'ha mantingut en la línia expressada pel president del partit, Oriol Junqueras, d'esgotar el termini per negociar però ha anat més enllà en demanar que JxSí presenti un nou presidenciable que generi el consens que Artur Mas no té. A més, assenyalen que unes noves eleccions no garanteixen un escenari de major governabilitat.

El secretari de política municipal i regidor a l'Ajuntament, Èric Gómez, ha emplaçat Mas i CDC a no fer com la CUP, ha dit, i mirar pel país i no pel partit.

Èric Gómez

Artur Mas ha de fer un pas al costat per fer possible que el mandat del 27 de setembre es faci realitat. Correspon a CDC posar per davant el país, cosa que la CUP no ha estat capaç de fer.


Aquestes declaracions són el resultat de la reunió que la militància santcugatenca ha celebrat aquest dilluns a la tarda arran de la decisió presa per la CUP aquest cap de setmana de no donar suport a la investidura de Mas.

Les joventuts de CDC de Sant Cugat han demanat a ERC que rectifiqui les declaracions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.