La inversió esportiva per al 2016 es multiplica per sis i frega els tres milions


  • Comparteix:

Imatge del Consell Sectorial d'Esports / Font: Localpress

Imatge del Consell Sectorial d'Esports / Font: Localpress

Les inversions de l'àrea d'Esports per al 2016 creixen un 523% respecte l'any anterior i se situen en gairebé tres milions d'euros amb la construcció dels nous pavellons de la Guinardera i de l'institut Leonardo da Vinci, a Volpelleres. El regidor d'Esports, Eloi Rovira, ha destacat aquest dimarts al Consell Sectorial d'Esports l'esforç que fa l'Ajuntament per cobrir les necessitats dels clubs poliesportius. El pressupost ordinari en matèria esportiva es manté en l'1,1 milions de l'any passat.

El regidor d'Esports, Eloi Rovira, ha presidit per primera vegada el Consell Sectorial d'Esports amb la presència d'una vintena de clubs esportius i representants dels grups polítics. Rovira s'ha mostrat satisfet per la bona salut econòmica que té la ciutat.

Eloi Rovira

El pressupost ordinari es manté estable i les inversions s'incrementen molt.


El pla estratègic
El Consell Sectorial d'Esports ha servit per presentar les línies mestres del pla estratègic de ciutat on s'ha convidat a participar-hi tots els agents esportius de Sant Cugat. El nou pla d'equipaments i d'usos i les subvencions per als clubs són alguns dels continguts que integren aquest projecte. Les empreses ITIK, 7 Mars i Llop seran les encarregades de liderar el pla estratègic conjuntament amb l'Ajuntament i les entitats esportives. Rovira espera que abans de l'estiu es concreti aquest pla que ha de marcar el futur de l'esport santcugatenc.

Presentació del nou pavelló de la Guinardera
L'arquitecte municipal, Albert Farràs, i l'arquitecte del projecte, Daniel Gutiérrez, han presentat les característiques del nou equipament, que hauria d'estar enllestit abans de l'estiu de 2017. Les disciplines esportives que acollirà la instal·lació seran el bàsquet, el voleibol, l'handbol i el futbol sala. És un equipament que no inclou vestidors ara per ara, però que en una segona fase s'hi podrien construir, segons Rovira. La inversió per aquesta instal·lació és de 2,5 milions d'euros.

El nou pavelló de l'institut Leonardo da Vinci
L'altra inversió destacada per al 2016 serà el nou pavelló de l'institut Leonardo da Vinci situat a Volpelleres. El cost total serà de 780.000 euros, 390.000 dels quals s'inclouen en el capítol d'inversió per aquest 2016 i els altres 390.000 al 2017. El projecte està pendent de la validació del nou departament d'Ensenyament.

El criteris de subvenció dels clubs esportius, a debat
Els criteris que serveixen per atorgar les diferents quantitats econòmiques als clubs esportius poden patir canvis, segons Rovira. Els clubs i l'Ajuntament es reuniran per modificar alguns d'aquests criteris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.