Calvet es manté a l'Incasòl i Fortuny cessa voluntàriament de la secretaria d'Inclusió Social


  • Comparteix:

Damià Calvet i Carmela Fortuny / Foto: Ajuntament

Damià Calvet i Carmela Fortuny / Foto: Ajuntament

La nova configuració del govern de la Generalitat manté al capdavant de l'Institut Català del Sòl (Incasòl), Damià Calvet, que compaginarà el càrrec amb la tinència d'alcaldia d'Urbanisme, Mobilitat i Habitatge de l'Ajuntament. Tot i això, Calvet ha afirmat que, una vegada completi els projectes que té en curs a la Generalitat, el seu objectiu és dedicar-se completament a la tasca del consistori. Per la seva banda, Carmela Fortuny ha cessat voluntàriament de la responsabilitat davant la secretaria d'Inclusió Social de la Generalitat per centrar-se en la tinència d'alcaldia de Cultura, Coneixement i Promoció de la Ciutat.

Tot i que la seva continuïtat al càrrec s'ha d'oficialitzar en les setmanes vinents, el santcugatenc Damià Calvet ha confirmat que continuarà com a director general de l'Incasòl, a petició del nou conseller de Territori i Sostenibilitat, el terrassenc Josep Rull. Ara bé, Calvet ha assegurat que el seu objectiu és abandonar la Generalitat una vegada enllesteixi els projectes que hi té oberts.

Damià Calvet

És veritat que el conseller m'ha demanat que em mantingui amb responsabilitats al departament. La meva previsió és centrar-me en Sant Cugat i cada cop tenir menys responsabilitats executives a la Generalitat.


Centrar-se únicament en la tinència d'alcaldia del consistori ha estat el motiu pel qual Carmela Fortuny ha decidit cessar de forma voluntària com a directora general de la secretaria d'Inclusió Social, abans conegut com Institut Català d'Assistència i Serveis Socials (ICASS).

Carmela Fortuny

Cesso voluntàriament amb data de divendres. Han estat cinc anys fantàstics de feina treballant per al país, però el meu repte és treballar per a Sant Cugat.


Calvet va accedir a la direcció general de l'Incasòl ara fa tot just tres anys, després de ser secretari de Territori i Mobilitat. Fortuny abandona la responsabilitat al govern després de cinc anys al càrrec.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.