El PSC reclama a la Generalitat que concedeixi les beques menjador sol·licitades i verificades aquest curs


  • Comparteix:

El PSC vol que es garanteixi el servei de menjador per a tots els infants / Foto: Ajuntament

El PSC vol que es garanteixi el servei de menjador per a tots els infants / Foto: Ajuntament

El PSC presentarà una moció al ple de dilluns vinent per instar la Generalitat a habilitar una partida pressupostària suficient perquè es puguin atorgar totes les beques menjador que s'han sol·licitat i verificat durant el curs 2015-2016. Els socialistes consideren que 'l'agreujament de la situació social' fa que la partida actual sigui insuficient i lamenten que 'moltes vegades l'acaba pagant l'Ajuntament'.

El grup municipal creu que cada vegada hi ha més dificultats en nuclis familiars a la ciutat per oferir una alimentació 'adequada, diversificada i de qualitat' a la canalla. Es tracta, assegura, d'una conseqüència de l''atur creixent' i de les retallades en el programes de garantia de rendes, com la prestació contributiva d'atur i la Renda Mínima d'Inserció. És per això que el portaveu del PSC, Pere Soler, demana a la Generalitat que mogui fitxa.

Pere Soler

Demanem que la Generalitat atorgui les beques perquè les complementi amb el seu pagament.


La moció també demana que els ajuntaments no hagin de suplir 'la responsabilitat econòmica de la Generalitat' i subratlla que s'han d'agilitzar els tràmits per aconseguir les ajudes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.