L'Assemblea de la Bici vol solucions als problemes que els botellots generen als ciclistes


  • Comparteix:

Membres de l'Assembleaa de la Bici

Membres de l'Assembleaa de la Bici

L'Assemblea de la Bici lamenta els problemes que comporta per als ciclistes els vidres al terra resultants del botellot que l'entitat assegura que hi ha a l'entorn del carril bici de l'avinguda de Cerdanyola, a la zona de Can Solà. El col·lectiu recorda que en el seu Mapa d'Inventari de la Bicicleta, facilitat a l'Ajuntament, exposava la necessitat de millorar la senyalització del carril bici en aquest àmbit.

El coordinador de la plataforma, Ernest Vidal, ha subratllat que el problema s'agreuja els caps de setmana.

Ernest Vidal

És una zona que, si vas en bicicleta al matí un dissabte o un diumenge, està plena de vidres. Les bicicletes són molt sensibles a les punxades i sap greu que hagis de tornar a casa o que se t'acabi l'excursió.


L'Assemblea de la Bici es va presentar l'octubre passat i està formada per una cinquantena de persones, així com botigues i entitats com el Club Muntanyenc (CMSC) i la Unió Ciclista. Aquesta plataforma vol estendre i millorar l'ús d'aquest vehicle a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.