L'entrada als Museus de Sant Cugat serà gratuïta per a tothom


  • Comparteix:

El Museu del Monestir

El Museu del Monestir

L'entrada als Museus de Sant Cugat serà gratuïta per a tothom i no només per als residents, els menors de 16 anys i els majors de 65 com fins ara. El ple municipal ha aprovat aquest dilluns aquesta proposta de modificació dels preus públics del 2016, que també inclou una rebaixa en els preus de les instal·lacions esportives per a entitats durant períodes de vacances.

ESCOLTA-HO

La modificació en els preus públics d'aquest any inclou el Museu del Monestir i la Casa Aymat. Fins ara, l'entrada general per al Museu del Monestir era de 3,5 euros i de dos per a la Casa Aymat, tot i que els residents al municipi no pagaven.

La tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, ha explicat que amb aquesta mesura es vol facilitar l'accés a la cultura.

Carmela Fortuny

Apostem per una cultura que no sigui un privilegi sinó que sigui un dret. Apostem per la democratització de la cultura.


La modificació també inclou una rebaixa en els preus de les instal·lacions esportives, les piscines i les activitats esportives per a entitats en períodes vacacionals. D'aquesta manera, es passa d'una forquilla d'entre els 11 i els 74 euros per hora segons el tipus d'instal·lació a preus que oscil·len entre els cinc i els 30 euros.

Tots els grups municipals han donat suport a la modificació, excepte les abstencions d'ICV-EUiA, que espera al desenvolupament dels preus públics, el PSC i el PP.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.