La Coordinadora demana celeritat en la construcció del nou pavelló de la Guinardera


  • Comparteix:

Imatge de la reunió de la Coordinadora d'Entitats Esportives d'aquest dilluns

Imatge de la reunió de la Coordinadora d'Entitats Esportives d'aquest dilluns

La presidenta de la Coordinadora d'Entitats Esportives, Mònica Mateu, demana a l'Ajuntament que la construcció del nou pavelló de la Guinardera es faci el més ràpid possible perquè la situació actual és 'insostenible' a causa de 'la saturació dels espais d'entrenament'. Mateu lamenta que el projecte d'equipament no disposi de vestidors i espera que es puguin construir a curt termini. La plataforma s'ha reunit aquest dilluns per valorar el Consell Sectorial d'Esports i la nova política comunicativa de la Coordinadora que s'iniciarà aquest 2016.

El nou pavelló de la Guinardera, que estarà enllestit abans de l'estiu de 2017, servirà per descongestionar la saturació existent d'espais als pavellons de la ciutat. La presidenta de la Coordinadora, Mònica Mateu, espera que la construcció de la nova instal·lació s'acceleri perquè hi ha moltes queixes dels pares per la falta d'espai per als entrenaments.

Mònica Mateu

La situació de la majoria dels clubs a nivell d'entrenaments és insostenible.


Mateu també considera necessari l'ampliació dels vestidors de la ZEM de la Jaume Tubau i la creació d'aquest espai al nou pavelló de la Guinardera.

Mònica Mateu

Trobo estrany que el nou pavelló de la Guinardera no disposi de vestidors. Espero que es construeixin ben aviat.


El Club Gimnàstica Sant Cugat Esportiu, la Penya Blaugrana Sant Cugat, la UESC, el Club Karate Sant Cugat i la Unió Ciclista Sant Cugat han assistit a la reunió i participaran a la jornada d'intercanvi multiesportiu que prepararà la plataforma abans de l'estiu. La Coordinadora també s'ha mostrat predisposada a organitzar formació nutricional, mèdica i psicològica per als entrenadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.