El socialista Joan Gaya substituirà Rosa Mª Udina, que deixa l'EMD per incompatibilitats laborals


  • Comparteix:

Rosa Mª Udina deixa el càrrec després d'estar un any al govern de Valldoreix

Rosa Mª Udina deixa el càrrec després d'estar un any al govern de Valldoreix

La vocal de Serveis Centrals de l'EMD, la independent a proposta del PSC, Rosa Mª Udina, abandona per motius personals el càrrec que durant un any ha ocupat al govern de Valldoreix. El seu substitut serà el socialista Joan Gaya, exvocal de l'entitat i exregidor de l'Ajuntament, que assumirà d'aquí a un mes les mateixes competències d'Udina amb la voluntat de donar una empenta a la consecució d'un nou conveni econòmic amb Sant Cugat.

Segons ha pogut saber Ràdio Sant Cugat, Rosa Mª Udina farà pública la seva dimissió com a vocal de Serveis Centrals a la junta de veïns que celebra demà l'EMD. Després d'onze mesos formant part del govern que encapçala la Candidatura de Progrés i Catalanista de Valldoreix, la independent ha pres la decisió de deixar la vocalia per incompatibilitat amb la feina que manté al marge de l'entitat.

Udina, que no ha estat localitzada per aquesta emissora, és la responsable dels temes econòmics de Valldoreix, així com de les àrees d'Urbanisme i Serveis Centrals. El PSC ha proposat com a substitut l'exvocal de l'entitat i exregidor del consistori, Joan Gaya, amb l'aprovació dels altres dos partits de la Candidatura de Progrés, ERC i ICV-EA. Gaya, que prendrà possessió del càrrec a la junta de veïns de juny, s'ha mostrat satisfet d'aquest nomenament unànim:

Joan Gaya

Sembla que hi ha hagut un consens entre totes les formacions perquè jo substitueixi Udina, cosa que em satisfà molt


De fet, Joan Gaya, figurava a la llista de la Candidatura de Progrés per a les passades eleccions municipals, tot i que ocupava un dels últims llocs. Ara, després d'abandonar fa uns mesos la presidència de la Fundació Sant Cugat, encara un nou projecte amb la voluntat de posar fil a l'agulla a l'assoliment d'un nou conveni econòmic amb l'Ajuntament de Sant Cugat:

Joan Gaya

Els temes cabdals són els econòmics i especialment, el nou conveni amb Sant Cugat, un tema que hem de treballar a fons


L'anterior experiència de Gaya a l'EMD de Valldoreix, va ser també a través d'una substitució durant el mandat del president Francesc Orús. Pel que fa a la seva etapa al consistori, el socialista va estar 12 anys a l'oposició en l'època de l'alcalde Aymerich durant la qual va ser responsable dels temes urbanístics del PSC.

Recordem que Rosa Mª Udina ocupa un acta de vocal inicialment prevista per a l'exregidora Marta Sesé que va haver de renunciar per no residir a Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.