El PP vol que la UE no s'allunyi dels Estats Units i lluiti contra el terrorisme i la immigració il·legal

El PP diu que no cal trencar les relacions transatlàntiques per enfortir Europa

Política

Publicat el 27/mai/04 per Miquel Herrada

Enfortir la Unió Europea sense trencar les relacions transatlàntiques és un dels missatges centrals del Partit Popular per a les eleccions europees del 13 de juny. Els populars, amb Jaime Mayor Oreja al capdavant, es presenten als comicis amb l'objectiu de superar els reptes que plantegen el terrorisme i la immigració il·legal.

La presidenta de la secció local del PP, Berta Rodríguez, ha explicat el programa electoral del seu partit per a les eleccions al Parlament Europeu. Els eixos bàsics són mantenir la cohesió a l'Europa ampliada, consolidar el Pacte d'Estabilitat i afrontar conjuntament els reptes que plantegen els dos principals problemes que, segons el PP, ha d'afrontar Europa: el terrorisme internacional i la immigració il·legal. Berta Rodríguez.

Berta Rodríguez

El terrorisme i la immigració il·legal són els problemes més greus, i s'han de resoldre entre tots els estats membres.


El PP aposta perquè la Unió Europea mantingui unes relacions preferents amb els Estats Units, i critica la postura del govern de Zapatero perquè, assegura, supedita el paper d'Espanya als interessos de França i Alemanya.

Berta Rodríguez

Perquè Europa sigui més forta, no cal trencar les relacions transatlàntiques. Ara el govern aposta per supeditar-se a França i Alemanya.


El PP de Sant Cugat organitzarà diversos actes durant la campanya electoral per a les europees, que comença demà, i rebrà la visita el proper diumenge d'Aleix Vidal-Quadras. La secció local no farà penjada de cartells aquesta mitjanit, i s'unirà a l'acte central que organitzarà el partit a Barcelona.