L'Aplec Jove continuarà les mobilitzacions per demanar més espais per al jovent


  • Comparteix:

Una imatge de la roda de premsa / Foto: Aplec Jove

Una imatge de la roda de premsa / Foto: Aplec Jove

L'Aplec Jove seguirà amb les mobilitzacions de la campanya 'Recuperem espais', destinada a reclamar equipaments per al jovent. L'entitat ha fet balanç dels tres actes que s'han fet fins ara en aquesta campanya, que va començar el novembre passat. Dos esplais i una cercavila han servit, segons els organitzadors, per assenyalar els espais desocupats que podrien ser útils per resoldre el dèficit de la ciutat en aquest àmbit.

L'entitat ha fet aquesta valoració en una roda de premsa davant de Can Quitèria. Aquest edifici és un símbol per a l'entitat dels molts espais desocupats de la ciutat que podrien haver-se destinat als joves. Abandonat durant anys, finalment acollirà el futur centre tèxtil Grau-Garriga. La membre de l'entitat Ariadna Sierra ha lamentat la manera com s'han gestionat fins ara aquests locals.

Ariadna Sierra

El requeriment principal, a més dels espais en desús, és com s'han gestionat. Tampoc s'ha fet res per donar un espai adaptat al jovent i sabem que hi ha molts espais desocupats a la ciutat.


A més de la reivindicació concreta d'espais per a entitats i joves, l'aplec també vol convertir-se en un altaveu dels joves de Sant Cugat per transmetre al consistori les necessitats i les reivindicacions del col·lectiu ja que, segons Sierra, l'Ajuntament no és conscient de la situació.

Ariadna Sierra

Els que volem fer és d'altaveu del jovent santcugatenc i donar a conèixer les necessitats. L'Ajuntament sembla que està totalment desconnectat dels problemes del col·lectiu, com per exemple els espais.


Per seguir amb la reivindicació, l'Aplec convocarà el mes vinent una plenària que inclourà les entitats que formen l'agrupació: Dissidència Sònica, Arran Sant Cugat, els esplais Pica Roca i Sarau, el Cau de la Floresta i l'Assemblea Jove de la Floresta. També hi podran participar joves a títol individual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.