Conesa descarta presentar-se a la secretaria general de CDC


  • Comparteix:

L'alcaldessa en una imatge d'arxiu / Foto: Localpres

L'alcaldessa en una imatge d'arxiu / Foto: Localpres

L'alcaldessa, Mercè Conesa, assegura que no té cap intenció de liderar CDC. D'aquesta manera, la també presidenta de la Diputació de Barcelona descarta presentar la seva candidatura a la secretaria general de la formació, en procés de refundació.

'No en tinc cap intenció', així ha respost Conesa a Cugat.cat sobre aquesta possibilitat, després que el seu nom es posés sobre la taula dels possibles relleus al capdavant de CDC. De fet, l'alcaldessa de Vic, Anna Erra (CDC), va valorar Conesa com una bona candidata. Per Erra, Conesa ha demostrat com a alcaldessa, com a portaveu de CDC i com a presidenta de la Diputació de Barcelona que és 'una bona aposta'.

CDC ha iniciat el procés de refundació que portarà al partit a un congrés extraordinari entre el 3 i el 5 de juny. De moment, el fins ara coordinador general de CDC, Josep Rull, ha deixat el càrrec i ha descartat presentar candidatura a la secretaria general, ja que considera que no és compatible amb la tasca com a conseller. El president de CDC, Artur Mas, pilotarà aquest procés de refundació de la formació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.